Vandaag in het Noorden heel mooi weer geweest
Gezeten in de tuin, genoten van de zon
't was mooier dan een feest
Later op de middag gekeken naar Carlo en Irene, dat ben ik zo gewend
en toen direct op internet voor de huilende olifant de petitie getekend
De eigenaar mag dat dier niet terug krijgen!
Waar hij nu is daar moet hij blijven!
Dus freaks op Wild life S.O.S. India, teken mee en maak mij blij!
en laat Raju de huilende olifant vrij!
Na 50 jaar gemarteld te zijn is het genoeg geweest
Voor dit mooie grote lieve beest.