Zoek houvast
Om maar niet te hoeven denken, voelen
Ruikend de geur van angst
Reactie, waarop het lichaam verstard
Je keel smoort, en iedere hartklopping voelbaar is
Verscheurd, onmacht
In afwachting voor wat er komen gaat
Eerst overleef je de situatie
Je betreedt de stormbaan
Onschendbaar, sterker dan ooit, wereldveroverend
Je scant situaties, gaat contacten tijdig uit de weg
Vertrouwen is ondenkbaar
Strijdbaar is overleven
Hunkerend naar warmte, liefde
Steeds weer het gevoel verlaten te zijn, verlaten te worden
Tredend uit je lichaam, trappend op je verdriet
Mogelijkheid voor uitschakeling
Een schaduw voor je wezen
Een masker voor de wereld
Kotsend op jezelf, op je verdriet
Misslijk makend, duw het weg
Jezelf vermanend
Tikkend op je vingers
Zucht van verlichting, jezelf bestraffend
Inzicht van vergeten
Stop maar weg het verdriet