Spook of schaduw
uit het verleden
verscholen in het duister, wachtend sluw
meegenomen naar het heden
gebruik makend van de zwaktes van je geest
die zorgen dat je je vasthoudt aan je leest
naar en onbeteugeld in je fantasie
vrij galopperend
dan weer terugkerend
naar de werkelijkheid
terug gehaald door de tijd
en dan alle schaduwen te spijt
bij machte door hen heen te lopen
door de zonnestralen gesterkt
open ligt die nieuwe dag
bij wie enkel maar een specifieke benadering werkt
doe alles met een stralende lach
maak een nieuw begin
waardoor mensen weer gaan hopen
laat het een mantra zijn, deze zin