het ja kunnen schudden
ik bescherm mijn vrienden
alsof het is mijn kudden
uitkomen en terugschijnen naar het zonneke
en kunnen schuilen in een schaduw
mijn eenzaamheid niet in de schaamte meegeven
het geluk kunnen uitleven
het is zinvoller om het niet te verdoezelen
en is geschreven als een onderzoek
onderstreep de zin waar ik in het leven
mij aansleep naar een vloek
ik ben in het leven weleens gevloerd
maar heb het ook flink uitgeboerd
heb ook veel de kat uit de boom geloerd
maar dat scheelt mij geen fuck
ge moet kunnen winnen
om te kunnen genieten van eigen geluk
en uitkomen met de geschikte zinnen
respecteer mijn vrienden hoe ze zijn
dat is open naar hun toe zonder schijn