Zeg wat je zeggen mag
Hallo luister even, u mag hier u antwoord geven.
Zelf weten doe in het nog niet, messchien heeft uw antwoord wat in verschiet.
Hallo luister even, u mag hier u antwoord geven.
Zelf weten doe ik het nu wel messchien roept u antwoord mij op apel...
Kees