- liefde -
Soms is het met geen woorden te beschrijven,
Soms is het een gevoel.
Soms wil je er niets van weten,
Soms geeft het juist een doel.
Soms is het zo sterk,
Soms maakt het je zwak.
Soms laat het je stralen,
Soms slaat het je vlak.
Soms wil je het verklaren,
Soms begrijp je het niet.
Soms geeft het vreugde,
Soms ook verdriet.
Soms zie je het komen,
Soms komt het onverwachts.
Soms is het verrassend,
Soms had je het wel verwacht.
Soms moet je er een poosje op wachten,
Soms wil je er niet meer voor gaan.
Soms voelt het als verloren,
Soms wil je er niet meer voor openstaan.
Maar hoe je het ook bekijkt,
Hoe je er ook over denkt.
Het is niet altijd even makkelijk,
Maar uiteindelijk wel het grootste geschenk.