Jouw wanhoop is nog steeds,
Groter dan mijn verdriet
We hebben dezelfde vragen,
Maar vragen doen we niet
Jij praat wel met de wereld
En af en toe met mij
Maar de pijn heeft je dichtgeklapt
En wanhoop is misschien wat vergezocht
Maar is wel akelig dichtbij
Ooit waren we samen
Zoals het hoort te zijn
Bedreven in de liefde
Bedreven in de lusten,
Maar niet bedreven in de lasten
Misschien worden we ooit wakker
En praten we elkaars oren van ons hoofd
Maar hoe achterlijk het ook klinkt
Het geloof lijkt niet te zijn teruggekeerd…….