ik wilde eens een verzetje
je weet wel, een toetje
in je bedje. ik nam haar
tot mij, en jongens!
genot! zonder besognes!
haar warmte in mijn handen
liet mij haar bij het oor nemen
snel op mijn lippen verdelen
en met mijn tong haar flemen
‘ah! zoete weldaad!’
riep ik haar na, totaal bezot
‘slagroom in mijn koffie’
geef mij snel nog zo’n bakkie
inderdaad!