Echte vrienden!
Weten dat je vrienden hebt,
Is het beste gevoel dat je kunt hebben!
Ook al zit je verstrikt in duizenden webben,
Het gevoel dat je weet dat vrienden alles voor je overhebben,
Is sterker dan alle gevoelens die je hebt!
Voelen dat je vrienden hebt die om je geven,
Dat gevoel laat je bijna zweven!
Weg zweven van alle ellende om je heen,
Dat laat je hart van steen,
Smelten voor de zon!
Het voelen van twee armen om je heen,
Geeft je een gevoel van kracht.
Kracht, om zelfs de hardste steen,
Kapot te slaan, in duizend stukken!
Het gevoel van: het is aan het lukken,
Ik heb kracht, ik kan dit aan!
Zonder er van weg te gaan!
Het gevoel van kracht,
Geeft je een soort van macht!
Om zelf te beslissen wat je wel en niet wilt,
Niet meer de stille jij,
Maar ik, ik die alles aan kan,
En niet meer dat gezeik van alleman!
Het gevoel dat je alles aan kan,
Laat je inzien dat je wel wat waard bent!
Jij als je zelf, op dit moment,
Maar het liefst voor altijd!
Het gevoel als je vrienden zeggen: ik wil je never nooit kwijt!
Is een teken van liefde,
Liefde voor jou, jij als jezelf!
En dat je dat dan ook vanzelf,
Gaat geloven, voor altijd!!