deze letters met geen betekenis
willen uiterst hebben; dat
de leemte wordt gekend
van deze woorden opgemaakt
de waarheid, een leugen?
de droom, een verward geheugen?
genoeg jammerende ogen
die liefde’ haat zouden verhelen!
het ‘jouw jammer genoeg’
kent niet de inhoud
van de zinnen, verstrooid
over de planken van dit gewag
verdwaald schuilt het vrij vertaald
wat de lezer hen betaald
met zijn vandaag’ belang
zeggend : ‘ga je gang!’