vandaag is mijn sterfgeval geboren
het kwam niet onverwacht
ik had mij bij de geboorte voorbereid
om daarna verder te gaan
middenin mijn sterfgeval
kwamen de beelden, van nu
wat is, en zal zijn
dat heet, mijn geboren worden
daar was ik, en nu ben ik hier
of ik er blijf, kan ik niet voorspellen
dat ik er ben, bewijst het feit
dat mijn sterfgeval is geboren