Daar ben je, lang heb ik op jou gewacht
je stapte zomaar van de trein
ik zat op het station, dag en nacht
om nu eindelijk bij jou te kunnen zijn
We lopen naar huis, naar mijn appartement
gezellig, arm in arm
blij dat jij er bent
het voelt zo warm
Weken heb ik hiernaar uitgekeken
om eindelijk een tijdje bij je te zijn
even gezellig met elkaar praten
geluk delen, verdriet en pijn
We hebben elkaar lang moeten missen
eerder afspreken, ging voor ons beiden niet
maar nu is het verlof en zijn we een week bij elkaar
dromen van de zon, vergeten al het verdriet
Ik zal genieten van deze 7 mooie dagen
de tijd zal al snel genoeg gaan
daarover kunnen we genoeg klagen
maar deze mooie dagen, zal gevuld gaan met geluk
en niet met een traan
Fictief geschreven