als je mij morgen niet meer ziet
spreek met de hond, en zeg
hem dat ik van je hou
als je dan de deur uitgaat
bekijk dan de binnenkant
en vertel haar, hoeveel
ik jou mis
zou zij achter jou dichtslaan,
kijk niet om
want eenmaal in het slot
blaf ik als trouwe vriend