Woorden....aan elkaar geregen letters
Gevormd tot een lange kralen ketting
Soms geheel anders uitgesproken en bedoelt
Klanken, luchtig dansend op een koord
Zo sierlijk fragiel, balancerend
bang om verkeerd te vallen
Niemand te kwetsen, gehuld in integriteit
Vaak ook bulderend als de storm
Denderend rollend met een luide echo
Vol verwijten, zwaar beschuldigend
Nadreunend als een lawine in de winter
Kralen kettingen
Veroorzaken misverstanden
Door vreemde talen en culturen
Eigenaardige lichaamstaal
Worden onbedoeld geïnterpreteerd
Als zijnde ongeïnteresseerd, kwetsend
Vlijmscherp snijdend door je ziel
Als een zenuwbehandeling zonder verdoving
Geef mij de stilte maar
Zonder misverstanden
Pijnloze stilte,
Oorverdovend
Liefde gevend
Vertrouwd
Rust
Stilte
Voor nu
En altijd...