Je sierlijke houding, je vertrouwde geur
De beweging en het geluid van je levensadem
Elke vezel van jou ZIJN trekt me aan
Doet mijn innerlijk vuur ontwaken
Elke dag dieper in mijn hart en gedachte
Diepgeworteld als een eikenboom
Er gaat geen uur voorbij
Zonder de wens te koesteren
Dat ik jou bloem, jou stuifmeel ben
Jou handen op mijn gelaat te voelen
Laten mijn tranen rijkelijk stromen
Dankbaarheid overspoelt mijn lijf
De puurheid van het moment
Doet tijd schromelijk verstarren
In een liefdevolle oneindige omarming
De hoop dat ik de voeding
Voor onze toekomst mag zijn
Geeft mij nog meer kracht en liefde
Sla je sterke vleugels om me heen
En zoek de nectar als een kolibrie
Met een gracieuze lichtvoetigheid
Die niet van deze wereld is
..........
Ik realiseer me nu.....
op dit moment......
Het is geen verliefdheid....
................
Sla je vleugels om me heen zoals bij je kind
Ik wil jou met mijn kinderlijke liefde voeden
En hunker naar moederlijke geborgenheid
Laat ons in Liefde en Licht herenigd worden
In deze wereld na zoveel levens