Steeds opnieuw…
Opnieuw de controle kwijt dreigen te raken,
juist nu je hard aan het werk bent een nieuwe start te maken.
Elke keer teleurgesteld in het leven,
waarom moet je er dan weer energie aan geven?
Vertrouwen naar een nulpunt gedaald,
gevoel dat je keer op keer faalt.
Nadenken over de toekomst doet je zeer,
want de weg die je moet gaan weet je niet meer.
Verloren voelen in een wereld waarin je soms niet meer wilt zijn,
eenzaamheid overvalt je en weer is er die pijn.
Veel tranen hierom al laten gaan,
toch na elke val weer opgestaan.
Terug naar de ingeslagen weg,
maar oh wat is dit vermoeiend zeg!
Weinig uren kunnen slapen,
elke dag jezelf bijelkaar moeten rapen.
En dan toch blijven hopen,
dat je weg ooit in een stijgende lijn zal verlopen.
Doorzetten is dan je enige kans,
om terug te vinden de juiste balans…