Dierbare gevoelens.
Gedachten aan jou.
Woorden van dierbaarheid en trouw.
Zorgzame koesteringen.
Melodieën die innerlijk rondzingen.
Tijden, zo mooi.
Toespelingen vragen om liefdesoctrooi.
In zachte omstrengeling verweven.
Ogen die vredestranen geven.
Verbonden door invoelbare gebaren.
Innige speling samen vergaren.
Dankbaar zijn na een voldongen feit.
Vredig gevoel bij afscheid.
Liefdevolle afleiding.
Inleefbare ruimtelijke scheiding.
Momenten, rustig bij elkaar.
Dierbare gevoelens geef je haar.
Roel van Ekeris©