Omdat de waarheid ligt in het antwoord.
Wat je niet zomaar word gegeven
Daarvoor heb je meerdere lessen nodig , die
Aan je ziel zullen blijven kleven.
Zoek altijd dat wat je energie geeft dat wat je blij maakt.
Zorg altijd dat je je ziel voedt, dat wat je hart raakt.
Of je nou intelligent, mooi of rijk of arm bent.
Dit leven heb je voor één maal uitgekozen….voor één les.
Leef bewust ..het is je eigen test.
Jou verhaal, die je ooit zelf wilde leven.
Heb je hardop herhaalt voordat je het ‘licht’ der aarde had gekregen.
Het geeft dus niet aan hoe ‘ver’ je als energie in je groei stadium bent.
Het wil dat je je oren spits en dat je over deze dimensie nadenkt.
Luister naar de mensen om je heen, wees niet gesloten en ‘voel’ je pad..
op weg naar het ‘groter’ geheel.
Het is allemaal van jouw, je creëert… de aarde is jouw aandeel.
love to you all