Een droom
________________
Ik kan uren naar hem kijken
Daaraan heb ik genoeg
Ik heb niet meer nodig
Dan in z'n buurt te zijn
Hij weet het best
Maar kan niet van me houden
Een droom is alles wat me rest
Dromen over hoe we lachen zouden
Over hoe gelukkig ik zou zijn
Als ik steeds naar hem kon kijken
Een droom zo miniem klein
Over hoe zalig het zou lijken
...