Jij maakte mij
Maar was er mijn leven niet bij.
Ik ging opzoek
Naar jouw en mijn levensboek.
En vond
Jou leren kennen zoals je nu bent
Jou van mij vertellen zodat je ook mij een beetje kent.
Dat was mijn doel
Het gaf mij een eerlijk, oprecht gevoel.
Eindelijk was er de kans om te groeien,
om samen tot iets mooiers te bloeien.
Tot iets
Wat door jou nu eindigt in niets.
Ik voel me weer aan de kant gezet,
Zelfs deze tweede keer verpest je het.
Eerst om het feit dat ik besta
Nu om het feit hoe ik besta
Door jouw a-socialiteit,
Je onwetendheid.
Je enorme onbegrip,
in je egotrip.
Zullen wij niet worden, wat we hadden kunnen zijn.