het gras is groen, de lucht is blauw
laat het zo zijn voor mij en jou
ik hou van jou, ik blijf je trouw, nooit meer alleen
ja, al die sprookjes van weleer waar zijn ze heen
waar zijn ze heen?
de vogel zingt het mooiste lied
ik hoop dat jij de zonzij ziet
de schaduw van het leven die het hart soms omklemt
zou ik het liefst uit willen trekken als mijn hemd
morgen een nieuwe dag
een nieuwe dag
een nieuwe dag, een schone lei
laat het zo zijn voor jou en mij
de morgen zou met mij een dansje willen doen
maar het voelt als tantes goed bedoelde natte zoen
morgen een nieuwe dag
een nieuwe dag