~*~
Laat me niet alleen
In deze grote, donkere wereld
Maar leid me de weg
Naar een gelukkig bestaan
Laat me niet alleen
Nu het net wat beter gaat
Zonder jou val ik terug
Terug in het diepste gat
Laat me niet alleen
Ook al ben je verward
Maar geef me de tijd
Om me te ontplooien
Laat me niet alleen
Want ik hou zoveel van je
Niet in woorden te omschrijven
Ik wil je niet kwijt
Dus laat me alsjeblieft niet alleen…
~*~