~*~
Hartekreet
Schreeuw vanuit het diepste
Van mijn wanhopige ziel
naar buiten gespoeld via
eenzame gevoelens
kan niet ademen zonder jou
wil niet leven zonder jouw aanwezigheid
kan de gedachte niet aan
dat jij straks met een ander gelukkig bent
haar kust, haar aanraakt,
met haar gelukkig bent…
Iemand als jij ontmoet ik nooit meer
Voor mij ben je de enige
Dus blijf bij me, houd van me
Zoals ik jou liefheb
Wanhopige hartekreet
Alleen in de nacht
Eenzaam
~*~