Sereen ritmisch ademend
meedeinend op de golven
Een synchrone levensbries
verdampt en ontstijgt
samen vloeiend tot een druppel
een liefdevolle omarming
Hoog ter hemel reikend
verslingerd als een liaan
tot diep in de kern van mijn ziel
van voorgaande levens
Op weg naar het hoogste doel
van liefdevolle samensmelting
eenheid in waarnemingen, gevoelens
zwevend in tijdloosheid
de vrijheid tegemoet
Transparante lijfelijke omhulsels
tot puur goudstof verwaaid
innige Liefde oogstend
in onvoorwaardelijke stilte
Onuitgesproken vertrouwen
blindvarend op de adem
van leven en dood
meedeinend op oneindigheid
Gedragen in Gods handen
de schoot van Licht en Liefde
ontkiemend verlangen
naar mijn Oerbron
ontwaakt mijn diepste Zijn