Het is jammer genoeg begrijpelijk
dat mensen zo geen goedendag meer wensen
met een afkeer kijken, zoveel mensen
ongeacht hoe anders ik ben, toch mijn uiterlijk
Het is jammer genoeg begrijpelijk
Het bliksemsnel wegkijken dondert
zet een positieve houding voort, kijkend naar de grond
waarom blijft het zo troosteloos, alsof ik mensen schond
dat ik toch lopende blijf, soms nog verwonderd
Het bliksemsnel wegkijken dondert
Het ontwijken van ons pad
alsof ik iets zal gaan doen, of zal kunnen
nog altijd het licht in ieders ogen doet gunnen
mensen die niet durven, lopende door de stad
Het ontwijken van ons pad
Altijd, hierdoor, zet ik mijn beste beentje voor
wens de mensen alsnog een goedendag
en stap ik opzij, nonchalant met een nederige glimlach
zelf als er wat is, ik men altijd beschermen zal hoor
Altijd, hierdoor, zet ik mijn beste beentje voor
Ik zie het allerliefst, het allerliefst, de mensen gelukkig
ikzelf raak enkel meer verdwaald, en lijkt dat ik niet anders kan
die afhankelijkheid, wordt mijn ondergang
maar ik zie niet veel, na al die tijd, dat goeds in de spiegel
Ik zie het allerliefst, het allerliefst, de mensen gelukkig