Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De liefde van toen
De liefde van toen
Ooit hielden ze van elkaar
Maar tijden zijn veranderd
Beiden leven ze eenzaam
Ze hebben hun namen vergeten
Wat is er toch gebeurd
Waarom moest het toch zo gaan
Ze moeten hetzelfde voelen
Zo wilden ze het niet bedoelen
Als je ’s nachts nog steeds om elkaar roept
Gedachten telkens dagen
Alsof ze telkens om liefde vragen
Al die gezamenlijke troep
Ooit was zij er voor hem
Had liefde een wederzijdse stem
Rozen die innerlijk bloeiden
De liefde in een buik nog groeide
Een foto houdt ze op de been
Laat ze naar betere tijden dromen
Totdat ze weer samen binnenkomen
Zometeen
Roel van Ekeris©
Reacties op dit gedicht
natuurdichter-Roel vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
fets
:
Maandag, oktober 06, 2014 20:09
samenleven, een opgave!
Plaatjespraatjes
:
Maandag, oktober 06, 2014 20:05
Mooi!
Over dit gedicht
Auteur:
natuurdichter-Roel
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
06 oktober 2014
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Dromen]