Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Mijn geheim
Mijn geheim
Zij denkt dat ik loog
Terwijl ik het meende
Gevoel van kippenvel
Van kruin tot aan tenen
Zonder dat zij heeft beseft
Hoe diep zij zat bij mij
Werd ik van liegen beschuldigd
Zelf vreemdgaan kwam daarbij
Zelfs als ik er nu aan terug denk
Doet mijn hart weer pijn
Jouw verloren
voordat Je überhaupt van mij kon zijn
Met dit geheim leef ik
Laat soms nog een traan
Draai dan het lied
Dat ik over ons vond gaan
Ben alleen met mijn gedachten
Het verdriet raakt mij weer even
Nooit zal je de waarheid kennen
Gaan beide verder met ons leven
Reacties op dit gedicht
Faithje82 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
september
:
Zaterdag, oktober 11, 2014 14:14
Mooi geschreven. Voelbaar. Ik ben het eens met snake642..hoe dan ook..
Liefs
snake642
:
Donderdag, oktober 09, 2014 14:56
mooi geschreven, alles komt uiteindelijk goed trust me on that!:)
Over dit gedicht
Auteur:
Faithje82
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
09 oktober 2014
Thema's:
[Gemis]
[Liefde]
[Verdriet]