De hemel breekt open
Vanuit de eenheid
Wit helder licht
Gebroken en verdeeld
Langzaam neerdalend
In een regenboog
Kleuren van gevoel
Gedachtes van
Liefde, vrijheid
Dankbaarheid en angst
Zorgzaam voedend
Naar ieder die
Het Hogere Zelf
respectvol accepteert
Zijn ego loslatend
Samensmeltend
Tot Goddelijke eenheid
Transformerend
Naar liefde en eenheid
Wederom gevormd tot licht
De cirkel van leven
Van liefde
Vertrouwen
Loslaten