dank voor de illusie
dat het vermeerdert
het opsplitst, droomt
en op het eind hoopt
dank voor inbeelding
en het zelfbedrog -
zonder, geen verbazing
oorzaak van het gevolg
bedankt ook de stank
breekbaar fantoom
masochistisch narcist
hautain overgebracht
dank zeker de terror
van de hersenschim
waar de bron, fantasie,
waant en hallucineert