hartstochtelijke alchemistische lippen
tussen de sterren het oorspronkelijke vuur
in een wildheid die lijven ontbloot
verdiept zich de vroegste liefde
tot kleine warme groeve, geheime plekjes
en hijgende kreetjes van hemelse tederheden
waar onzichtbare handen wonderen van licht-
voetig strelen een aanwezigheid dragen
als parelmoeren parels in onze adem
blind waren wij en armzalig
voor wij ons aan elkaar gaven
sunset 12-10-2014