Vroeger keek ik hetzelfde
het verkleumende meisje
met haar handen in de mouwen
Ik wilde die vasthouden
warm strelen en kussen
Even gezien worden,
door bewonderende,knipperende ogen
de perfecte lijnen uittekenen
van de ronde billen
deden het bloed stromen
Genieten is niet aanraken
één stap voor zijn en blijven
met rust laten en wachten
op warmere tijden voor we gaan
de Friese doorlopers ondergebonden