kijk in mijn ogen, en zie
dat hierbinnen en niet
van buiten er iets leeft.
daar zal jij mij vinden
als je het maar blijft zoeken.
als ik hen voor jou sluit
loop verder en kijk niet
terug. mijn mond zal
jou terecht wijzen op
jouw geslotenheid.
zouden wij elkaar vinden
smelten onze werelden
tezamen, en onze ogen
blikken vooruit naar
onze eenheid van binnen.