Handen
ze kan toveren met haar handen
en bestrijkt elk materiaal
alles krijgt er zilveren randen
zij maakt voorwerpen sacraal
heel erg moedig, deelt z'haar leven
vrienden tonen hun ontzag
doch ze heeft een vuist geheven
voor het vreselijk hoongelach
zij die 't wezen voor ons ogen
met zijn beeltenis vergast
maar 't vermeerderd zijn vermogen
klampt nog harder aan haar vast
zijn tentakels worden krachtig
't is een gruwelijk venijn
daar zijn daden twijfelachtig
en levensbedreigend zijn
werkloos zien we met zijn allen
hoe haar leven wordt beslecht
maar ook dat staat te vervallen
want er werd heel zwaar berecht
zij heeft iedereen betoverd
met veel vechtlust, tonnen moed
alle harten zijn veroverd
in haar handen is het goed