Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Mijn muze
Details die verlichten naar de helderste ster
één rechte weg door het heelal naar het licht
van de aarde ver weg maar nooit uit zicht.
De engel glinstert kosteloze haar vitaliteit
door haar nachtelijk wonder in beweging
mijn reis is in trance door de stroming.
Met een schone lei zonder turbulentie
reist mijn geest onbevangen in vrijheid
zij blijft mijn muze die mij muzikaal begeleidt.
De heldere klanken raken wonder deeltjes
om zo in harmonie te leven zonder limieten
haar noten laat mijn hart in ritme genieten..
Reacties op dit gedicht
Alexander41 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
hs
:
Zaterdag, oktober 18, 2014 00:14
mooi
Over dit gedicht
Auteur:
Alexander41
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
16 oktober 2014
Thema's:
[Geluk]
[Leven]
[JIJ]