Waarom voel ik dit nou?
Kom op, je hoort niet meer bij me
’t is al zo lang geleden
ik hoor niet meer bij je
Elke keer als ik je zie
ss dat ene gevoel er weer
Je kijkt me diep in mijn ogen
Oh, het doet zo’n zeer
Je ogen, zo afwachtend
Heb je me nodig, je kijkt zo hoopvol?
’t Kan toch niet meer
in jouw leven speel ik geen rol
Een tijd geleden dacht ik dat jij wel diegene was
daar ben ik toen de mist mee in gegaan
Al snel bleek je het niet te zijn
ik dacht dat ik stom had gedaan
Maar waarom is als ik je zie
dat ene speciale gevoel er nog?
Vandaag was je er ineens weer
is ’t er dan toch?
Je ogen, zo mooi en doordringend
Wat moet je van me?
’t Kan niet meer
sorry voor je
Ik heb al zo lang een ander
die me een juist gevoel geeft
Maar telkens als ik jou zie
weet ik dat dat ene gevoel nog leeft
Ik wil het niet
ik sprak je zolang niet
Telkens als ik je zie
of luister naar dat lied…
Kom je bij me
Blijf je bij me
Je ogen, je ogen, je ogen
Hou je van me?