Ik weet dat ’t niet kan,
sorry daarvoor dan.
Maar ’t is niet mijn schuld
je ogen hebben mijn hart gevuld.
Waarom zo doordringend en hoopvol?
Is het menens of gewoon voor de lol?
Ik heb een vriendje, weet je dat?
Het was jouw blik die dat vergat
Waarom, waarom, waarom nou toch?
Waarom zit jij er nog?
In dat ene stukje van mijn hart
Nee, ik wacht niet met smart
Juist vol ongeloof en tegenzin
Hoe kan het dat ik je bemin?
’t Hoort niet, nee zeg
waarom sta je in de weg?
Ik was al bijna aan de top
Maar door jou kom ik niet hogerop
Je bent een val, een strik
Voor mij, arme ik…
Ga aan de kant
Voordat ik mijn vingers verbrand
Laat me gaan
Wat heeft je blik mij aangedaan?