Lieve paps,
Eerst denken ik hoef geen vrouw, vrouwen boeien me niet. Nu is er toch een naar je toe gekomen!
Jullie zijn smoor verliefd geworden, zo gelukkig als maar kan!
Jullie dachten als onze kinderen het maat goed vinden nou pap 1 ding is zeker: ze is een hele toffe, leuke, gave vrouw!
Ik zie het je bent vrolijk en super gelukkig. Ik hoop dat dit heel lang zal blijven voor jullie!
Ook al viel ze bij mij niet in de smaak als jij maar gelukkig bent dan ben ik ook gelukkig!
Soms als ik aan jullie denk moet ik huilen (wel van blijdschap) omdat ik heel blij ben dat je/jullie zo gelukkig bent/zijn x
Echt heel veel geluk samen (samen oud worden he ;))
Ik hou van jullie heel veel !
Xxxx je dochter Romy