Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
ik stijg op hoger en hoger
Ik stijg op
Hoger en hoger
Mijn hart gaat te keer
Als ik bij je ben
Telkens weer
Stijg ik op
En loop op
Roze wolken die een hart vorm geven
Ik hou van je
Dit gevoel ik onbeschrijfelijk
Ik wil je niet kwijt
Ik stijg op
Hoger en hoger
Want ik weet dat je er voor me bent
Reacties op dit gedicht
merelove vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
DrieGeetjes
:
Zaterdag, oktober 18, 2014 19:19
Whoopi! :)
fets
:
Zaterdag, oktober 18, 2014 18:26
liefde overstijgt je duidelijk!
Over dit gedicht
Auteur:
merelove
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
18 oktober 2014
Thema's:
[JIJ]
[Liefde]
[Houden van]