gesnippert maar eerst doorgeknipt
ze hebben het mij aangedaan
ik was er voor bestaan
om te leven om niet te willen vergaan
ik liep rond met verkeerde gedachten
maar jouw woorden deden het verzachten
ik weet nog dat ik graag naar je lachte
spijtig dat dit leven niet meer voor je kon zorgen
hoe ik wist dat ik goed met je kon praten
misschien wel ooit tot in de morgen
ik zal je zeker houden in mijn hart
ik ga je vandaag nog niet verlaten
tranen heb ik gelaten
je bent er nog in mijn gedachten tot vanavond
je schuilt er achter elke sterrenwolk
je komt tot bij ons tussen het volk
we houden van je om wie je was
en zeker nu nog waar je ook bent
in dieper gaan met deze pijn
kan je er vanavond voor mij zijn?