Ongecontroleerde stommiteiten,
Vliegen benauwd langs me heen
Ik wou dat ik ze dood kon zwijgen
Maar ze ontwijken kan geen 1
Je put me uit met je onwetendheid
Je verstandloze gedrag
Ik waan me in onzekerheid
Dat je ooit ouder worden mag
Maar ook al onderga ik voor jou kwaad zijn
Breken zal ik niet
Naast jou vind ik het veelste fijn
Dus draag ik dit verdriet
Ik hoop dat je het begrepen hebt
Het goed hebt verstaan
Hoe ik me ook tegen jou onvolwassenheid verzet
Ik zal niet gaan.