jij word wakker
ik kom binnen en kom bij je liggen
jij zoent me
ik denk mijn dag kan niet meer stuk
ik hou zo ziels veel van je
de vorige avond niet te vergeten
samen met jou en je ouders lekker uit eten
jammer genoeg mag ik nog niet samen op een kamer
anders waren we samen in slaap gevallen
jij word wakker
ik zie je liggen en denk
wauw daar ligt hij dan
mijn manneke die ik nooit kwijt wil
omdat ik zo van je hou