Niemand heeft het gewild,
en allen hebben we verdriet.
Iedereen die je goed kent,
heeft je zien glijden,
steeds vlugger en vlugger,
steeds diepper en dieper.
Niemand die je nog helpen kon,
en allen hebben we verdriet.
Niemand heeft het gewild.
Jijzelf nog het allerminst hoewel....,
jijzelf de oorzaak bent
van al je ellende.
Toch...
heeft niemand het gewild,
en we lijden er allen onder.
De één meer dan de ander.