Het grauwe en barre
Waarin ik me zo thuis voel
Ik mij gesetteld heb
Waar het waait
En de hemel huilt
Het hevig onweert
Zomaar
Daar waar ik me thuis voel
Daar ben jij
Jij mijn rots
Jij vecht mijn strijd
Ben ik niet
Daar waar ik mij thuis voel
Daar in het grauwe
In het barre
Dan ben ik dat toch
Ook al ben ik niet
In intense kou
Ik ben toch thuis,
Wanneer ik ben
met mijn rots
Met jou.