~~~Anders~~~
Jij bent anders als zij,
Jij bent nooit verdrietig maar steeds blij.
Anderen keren hun rug naar mij,
Jij bent altijd lief tege mij.
Ik kan jou alles vertellen en ik mag jou vaak opbellen.
Wat moet ik doen zonder jou?
Zo lief en zo plezant ,
Jij bent iemand dat mijn hart verwarmt.
Dus laat me niet in de kou maar laat het zijn
zoals mijn hartje dat wou.