Mijn liefdevolle gedachtes aan jou
Gedragen door de ongereptheid van de ochtend dauw
Fluisterend, gonzend zoemend verlangen
Je zachte contouren aanschouwend
Met de schoonheid van ontluikende bloesem
De intense zoete geur van je ziel
Versnelt de hartslag van elke kolibrie
Hunkerend naar je serene stemgeluid
Je ingetogen, gracieuze houding
Jou voortkabbelende aanwezigheid
Ontwaken de wortels van mijn diepste ZIJN
De naakte waarheid versluierd
Schamend met verstikkende verhuldheid
Om toe te geven aan mijn diepste verlangens
Gevoed te worden door jou alles omvattende Liefde
Ongeacht verleden, heden noch toekomst
Ongeacht omstandigheden, noch gevolgen
Puur genietend van het moment
Zonder enig verwijt of berouw
Dat is hetgeen ik me wens met jou