na de vele jaren genot
leed, ruzie en weten
waar abraham mosterd
kan géén verwachting
ons uitelkaar drijven
onze éne voorwaarde
is onvoorwaardelijk
jij jouw god, ik de mijne
in vrijheid genieten
tot de dood ons scheidt
excentriek voor de rest
zijn, waren en zullen wij
tot de laatste ademstoot
onze onsamenhangendheid
verafgoden tot het altijd
vriendschappelijk zijn