Lieve Bo,
Zo vredig lig je te slapen in ons huis.
Het liefst lig je daar altijd bij pa en ma thuis.
Je bent een dondersteen en we maken ons vaak zorgen.
Al met al geloof ik dat we je goed verzorgen.
We verwennen je graag en zijn zo trots dat je deel uitmaakt van ons gezin.
Voor diegenen die het niet begrijpen heeft uitleggen geen zin.
Ons hondje onvoorwaardelijke liefde en een schat.
We genieten dagelijks van ons diertje en dat worden we nooit zat.
Morgen word je 5 jaar en ben je bijna 4 jaar bij ons wat een mooie tijd,
Je bent net als je oudere zus Emi, onze eerste dogter die niet meer bij ons is, een stoere meid.
Liefs je mama (en papa)