In gedachten verzonken
staan we bij de grafstenen van onze geliefden
herinneren en eren we hun met bloemen en kaarsen
denken we met weemoed terug aan voorbije tijden
aan een leven waarin wij samen het geluk en verdriet
met elkander deelden
Maar ook staan we stil
bij het feit dat alles sterfelijk is
zo ook het menselijk leven
en dat alleen de herinneringen aan het verleden
het enige is dat ons nu nog rest en bind
En deze onsterfelijke herinneringen
zal onze liefde en verbondenheid
zelfs nu de dood ons van elkander gescheiden heeft
voor altijd in onze harten aanwezig blijven