Ik zoek je in het donker
Overmand door pijn, verdriet en angst
machteloos en moe
bereik ik je niet
ik zoek naar jou
in het donker
maar je bent er niet
ik kan je niet bereiken
moe alleen te vechten
tegen je weerstand
moe alleen te vechten
tegen de bierkaai
van gevoelens
die niet worden begrepen
voel ik alle hoop
uit me wegvloeien
mijn hart breekt
als je zoekend naar me kijkt
en ik je twijfel zie
en je verwarring
en je niet weet hoe je lief moet hebben
dat je de sprong niet durft te wagen
om je open te stellen
op liefdevolle wegen
ik zoek naar jou
in het donker
en ik hou van jou
maar je bent er niet
ik vind je niet
ik bereik je hart niet
maar ik hou zoveel van jou
van de man die ik zie in je ogen
hij zit zo diep vanbinnen
maar ik vind hem niet
machteloos en moe
sijpelt de energie uit me
ik ben bang
ik voel me gefaald
ik wou je zo graag vinden...
©Els Goris