Wat een mens heel graag zou weten.
Is wat er gebeurd, daar bovenaan
Zal men alles op aard vergeten
Als men daar heen zal gaan
Is het allemaal echt waar
Dat de zon er altijd schijnt
Komen we terug bij elkaar
En is het zo, dat alle pijn verdwijnt.
Dat we daar,waar men zal verblijven
Als een engel verder leven
Dat we witte vleugels krijgen
Om onzichtbaar rond te zweven.
Lieve zus ik laat je weten
Al jij hier rond me zweeft
Dat ik geen moment met jou,ben vergeten
Van alle jaren dat je hebt geleefd.